Wie& Wat  
   
Rob Hoogervorst Advies

Rob Hoogervorst is zelfstandig gestart op 1 juni 2006, maar Rob Hoogervorst Advies neemt een schat aan ervaring mee op onderwijsgebied. In de periode vanaf 1984 heeft Rob Hoogervorst het gehele spectrum op onderwijsgebied leren kennen, maar zich al gaande gespecialiseerd in onderwijshuisvesting. Hij is niet alleen up-to-date van de huidige regelingen, maar weet ook de achtergronden. Door deze brede kennis op juridisch en financieel gebied worden waar nodig de noodzakelijke verbanden gelegd.

Geen ingewikkelde rapporten, waar u zelf nog een hoop aan moet doen, maar direct bruikbaar in de praktijk. Niet alleen inzichtelijk voor de kenners, maar ook voor de mensen die er anderszins in de praktijk mee te maken hebben. Want een combinatie van kennis en bruikbaarheid staat voorop.

Rob Hoogervorst Advies kan u bij verschillende werkzaamheden ten dienste staan in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om te dienen als klankbord, het dienen van advies of het op interimbasis uitvoeren van werkzaamheden.

Rob Hoogervorst Advies richt zich niet alleen op gemeenten, maar ook op andere partijen die met onderwijshuisvesting te maken (kunnen) hebben. In de eerste plaats zijn dit natuurlijk schoolbesturen, maar ook projectontwikkelaars of woningbouw-verenigingen en -stichtingen en bouwmanagementbureau's kunnen met advies terzijde worden gestaan om wegwijs te worden in de toch wel complexe onderwijsmaterie.

Rob Hoogervorst (1 oktober 1961).
Opleidingen
- Heao, economisch juridische richting (1983)
- HBA, specialisatie onderwijs en volksontwikkeling (1987)
- Universiteit Utrecht, (avond)studie Nederlands Recht: bestuursrecht, staatsrecht en rechtsbescherming. Als specialisatie de privaatrechtelijke basisvakken gedaan. Afstudeerscriptie: "Vijf manieren om onderwijshuisvesting vorm te geven: verordening / IHP / doordecentralisatie / commissie 82 Gem. wet / stichting" (1999).

Voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte kunt u op de volgende manieren contact met Rob Hoogervorst Advies opnemen:

Rob Hoogervorst Advies
Mr. R.H.J. Hoogervorst
Johan David Zocherstraat 134
2272 SM VOORBURG

telefoon: 070 - 3000183
mobiel: 06 12 89 16 94
e-mail: mailto:rob@hoogervorstadvies.nl
website: www.robhoogervorstadvies.nl
KvK Haaglanden: 27288290 (algemene voorwaarden gedeponeerd)
BTW nr.: NL001711533B70